Przejdź do treści
Pulpa z różowej guawy – 850 ml
Pulpa z mango bez cukru – 425 ml, 850 ml, 3100 ml
Pulpa z mango słodzona – 850 ml, 3100 ml
Pulpa z marakui bez pestek – 450 ml, 850 ml
Pulpa z marakui z pestkami – 850 ml
Pulpa bananowa – 400 ml
Sos sojowy bez konserwantów – 150 ml, 500 ml
Sos sojowy – 150 ml, 500 ml
Sos Teriyaki – 200 ml
Słodki sos chili – 280 g, 500 g
Sos ostrygowy – 280 ml
Mleko kokosowe – 165 ml, 400 ml
Mini kolby kukurydzy – 425 ml, 3100 ml
Pędy bambusa – 225 ml
Imbir biały – 190 g
Imbir różowy – 190 g
Grzyby Mun – 20 g
Grzyby Shitake – 20 g